0722068655

Ingen hov ingen häst

Jag har gått utbildning för att förstå anatomin och balansen i hoven. Man kan läsa av väldigt mycket på hur balanserade hovarna är hur kroppen fungerar. tex om hästen sliter mer på insidan så säger det ju att det är nått i bakpartiet som ej är balanserat.

Lika så att balansen kring kronranden ska vara korrekt, allt detta visar jag och hjälpet ägaren, förklarar hur det ska vara om det är något avvikande.

D9 kompetens

Grundkurs i läkemedelshantering. Krävs för att kunna sätta tcm nålar. Även att jobba som djursjukvårdare.  vårdhygigen, anatomi, grundläggande farmakologi, antibiotikapolicy m.m

Tcm Traditionell kinesisk medicin

Balanssystemet i Kinesisk medicin bygger på att analysera föändringar i olika signaler i kroppen. 

Jag jobbar med som dry needling, som spända muskelstränger är orsak av smärta. samt på triggerpunkter. 

Hästmassör

Hästmassör för att  påverka musklerna och facian genom att öka genomblödningen, töja muskel fibrerna och att muskeln ska slappna av. Detta för att förhindra ömhet och spändhet dels för att vandra vidare till sekundera problem.

Medicinsk massageterapeut

Massageterapeut på människa är jag även utbildad till, samma anatomi och mer förståelse i arbetet. Man kan jämföra mycket mellan männiks aoch häst. Allt för att få ett helhetstänk. Friskvård men manuell terapi.

Laserterapeut

Laserterapeut med laser från Irradia AB  använder mig av Mid lite.

Laser är effektiv mot smärta inflamationer, skador, sår.  Lasern som används är medicinsk som läker och sätter igång blodtillförsel samt cellerna.

Cerfikikat på utbildningar

Tallstigen 31

0722068655

becka_fornell@hotmail.com